perjantai 2. marraskuuta 2012

Barack Obama Ala-Tikkurilan Shellillä



Jos oli 25 vuotta ja 190 päivää vanha tajutessaan, että saippuamerkki Palmoliven nimi tulee sanoista Palm ja Olive, vaikka siinä purkin kyljessä on vihjeenä kuva, kuuluko silloin huolestua?

Kuten viime tekstissäni kerroin, on tämä blogi avattu nyt pitkälle yli 10000 kertaa. Olen kuitenkin blogaajana, niin keltanokka, etten muistanut käsitellä ollenkaan esimerkiksi hakusanoja, joilla blogiini on päädytty, vaikka tämä on ymmärtääkseni jokaisen blogaajan velvollisuus.

Kymmenen kärki:

olympianprinssi








operaatio lontoo








kalle harva








olympian prinssi








olympianprinssi.blogspot.com








poikamiehen elämää








suomen suosituin blogi








susanna ingerttilä








hippi hääpuku








janne ulmala


Haluankin nyt pyytää vilpittömästi anteeksi kaikilta, jotka ovat päätyneet lukemaan tätä etsittyään hääpukua. Toki samalla ymmärtäen, että asian uudelleen mainitsemalla, luultavasti vain paisutan ongelmaa entisestään.

Kuten jotkut saattavat tietää, kannatan Manchester Unitedia. Mansen sijainti aivan hornassa ja Sir Richard Bransonin Virgin-junan, uuden junan hintaiset, junaliput ovat kuitenkin toistaiseksi estäneet matkani Old Traffordille. Vanhana kapitalistina kannatan kuitenkin jokaista ison rahan seuraa, joten kävin taannoin katsomassa ottelun Tottenham-Chelsea. Koska ko. ottelu on ns. iso ottelu, ei niihin tavallisesti saa lippuja, ellei ole Roman Abramovich tai Merlin. Sain kuitenkin Facebookista hustlattua lipun, vaikkakin kahden punnan ylihinnalla. Matkustin Tottenhamiin noin kymmenen selssi-fanin kanssa samassa junavaunussa ja jo matkalla aloitimme laulun selleristä. Huonoa, mutta kovaäänistä, laulamista kestikin sitten seuraavat pari tuntia. Koska suhteet katsomossa olivat melko rankasti meitä vastaan, ollen suunnilleen 32000 vs. 4000, otin käyttöön intissä oppimani laulutekniikan, joka johti siihen, etten ottelun lopettua pystynyt enää edes puhumaan. Lauloimme muun muassa Gallasille, Terrylle, Lampardille, Colelle, Tottenhamille, White HartLanelle, uudestaan sellerille, hyppimiselle, Chelsealle, Euroopan mestareille ja lopulta Tottenhamin faneille. Vieressäni seisaalteen housuun kusseesta miehestä huolimatta, kokemus oli aidosti ikimuistoinen ja yksi elämäni parhaista. Jos olisin nähnyt tämän ottelun 17 vuotta aikaisemmin, pelaisin nyt ammatikseni jalkapalloa (tai olisin vähintään kausikortin omistava spurgu).

Näin loppuun haluaisin vielä tiedustella, että sattuuko joku tuntemaan sen appelsiinikainalon, joka on suunnitellut Nordean verkkopankkitunnukset sisältävän paperiliuskan. Mistä ***** titaanista se on tehty!? Koitin äsken repiä sitä liuskaa, sillä seurauksella, että nyt itken kylmän asuntoni kulmassa ja mietin mihin lihakseni ovat kadonneet. Jos siis tunnet tämän etsimäni henkilön, niin viitsisitkö vetää häntä ympäri korvia, koska itse en Spagetin ja Nuudelin avulla siihen pysty, hyvä kun jaksan pitää puhelinta korvalla.

Koska deadlinet vyöryvät päälle kuin ala-asteen liikuntatunnilla ollut painija (tervetuloa Oulunkylään), lopetan tämän kirjoittamisen nyt tällä kertaa tähän.

Oikein mukavaa viikonloppua,

Kalle


PS. Tämän viikon vikkokilpailun tehtävä on tuijottaa jossain (en muista enää missä) esillä olevaa Twilight-aiheista mosaiikkijulistetta, joka on koostettu ihmisten vapaaehtoisesti lähettämistä kasvokuvista, ja bongata sieltä Olympian Prinssi. Mikäli joku onnistuu Prinssin kuvasta bongaamaan, ja ottaa tästä vielä todistusaineistoksi kuvan, ostan nopeimmalle vastaajalle palkinnoksi kaljan.
Osallistujien tulee olla yli 18-vuotiaita.


White Hart Lane

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen viime aikoina saanut vähän muiltakin sen suuntaista palautetta, että en ole ollut ihan ainoa, joka ei ollut tajunnut tarinaa nimen takana.

      Poista
  2. http://www.ess.fi/?article=388455 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kieltämättä vaikeutaa viikkokilpailua, jos se mosaiikkijuliste on jo ollut ja mennyt, mutta ei näiden kilpailujen toisaalta mitään helppoja pidäkään olla.

      Poista