lauantai 10. marraskuuta 2012

Movember



Niitä voi hiplata, vahata, nuolla, nuuhkia, niihin voi vetää, ne voi tilata ovelle, niitä voi muotoilla, ne lämmittää, niiden avulla muistaa mitä on aikaisemmin syönyt, ne lisää ihmisen eroottisuutta 300 prosenttia ja niiden päälle voi laittaa pilottilasit, jolloin tuntee, että Jumala on läsnä.

Kuka muistaisi Magnum P.I:n ilman Tom Selleckin pensseleitä? Olisiko Chaplin tehnyt Diktaattoria ilman hitlereitään? Olisiko sexy footballia ikinä syntynyt ilman Muurisen kalapuikkoja? Olisiko Salattuja Elämiä katsonut kukaan jos Seppo Taalasmaalla ei olisi ollut kunnon räkäjarruja? Olisiko seksiä olemassa ilman himonussijoita? Olisiko painia ilman Hulk Hoganin kahvoja? Olisiko rauhaa ilman Gandhin matikaisia? Olisiko taidetta ilman Dalin daleja? Olisiko tietokonepelejä ilman Marion stalineita? Olisiko rahaa ilman Björn Wahlroosin mursuja? Olisiko Suomi itsenäinen jos Mannerheimilla ei olisi ollut viiksien jäätymisestä saatavaa motivaatiolisää sodan lopettamiseksi? Löydetäänkö syöpään ikinä lääkettä ilman viiksiä?

Olen kasvattanut Movemberin kunniaksi viiksiä jo 10 päivää, ja pyydänkin sinua sponsoroimaan omia tuuheita amiksiani. Lahjoitetut rahat ohjautuvat Movember profiilistani lyhentämättömänä Suomen Syöpäsäätiöille. Kuten viime kesänä DTM:n edessä katusoittajana toimineelle ystävälleni rahaa ohikulkijoilta pummatessani sanoin, ”niin pientä rahaa ei oo, etteikö siitä ois apua”.


Tavallisesti en pyydä jakamaan näitä tekstejä, koska nämä ovat useimmiten aivan shaissea, mutta nyt pyydän. Lahjoita ja jaa, niin voitetaan syöpä yhdessä. Palkkioksi tästä kaikesta laitan tähän vielä linkin Bonnie Tylerin ajattomaan klassikkoon Holding Out For A Hero.



Money shot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti