sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Alakazoo, alakazam let's just see how fucked I am



Mä oon niiin vanha. Heräsin lauantaina 0830 virkeenä ilman krapulaa 700 sivuinen Modern banking kirja tyynyni vieressä. Olen 24,8-vuotias keski-ikäinen huonokuntoisen 42-vuotiaan ruumissa. Sitten muihin uutisiin. Lauantaina ilmestyi kolmas osa saagastani Kadonneen SKY TV:n metsästys – It’s getting fucking personal. Lähdin kotoa riemumielin, koska olin löytänyt netistä vihjeen läheisestä pubista, jossa näytettäisiin rugbyn sijasta jalkapalloa. Sanomattakin lienee selvää, että netistä löytynyt tieto oli vain noin kaksi vuotta vanhaa, joten löysin vastaanottavan tunnelman, vanhan pariskunnan ja perinteistä englantilaista ruokaa £9,90. Noin tuntia myöhemmin, kun ensimmäinen puoliaika oli jo pelattu, kun pettymyksen kyyneleet olivat kuivuneet kylmässä talvi-ilmassa railoiksi poskilleni ja mantran tavoin toistetut kirosanat oli lausuttu, se vihdoin löytyi - Eden.

Ulkoa pubi näytti aivan samalta kuin kaikki muutkin pubit, joissa oli tehty virheellinen valinta rugbyn ja jalkapallon välillä. Hetken ulkopuolelta tarkkailtuaan, Kalle kuitenkin huomasi, että sisältä kuului iloisten ihmisten ääniä, ja jotkut jopa hymyilivät. Amiga 500:n kaltaisella tehokkuudella Kalle laski kaksi asiaa yhteen, ja oli varma, että oli löytänyt etsimänsä. Lopputalven pitkiä varjoja luovat valonsäteet läpäisivät vain vaivoin tummat ja pienet ikkunat, ja olivat omiaan luomaan jo aamupäivästä hieman tumuista tunnelmaa näiden jalkapallofanien, ihmisistä jaloimpien, keskuuteen. Paratiisin rauha rikkoutui vain hetkeksi United-fanin huudettua ”The fuck was that!?” nähtyään uusintana Luis Suarezin kättelyn ennen ottelun alkua. Ihmiset eivät kuitenkaan välittäneet, sillä kaikilla oli London Pridella saatu tyytyväinen hymy kasvoillaan. Rooneyn tehtyä maalin, Kalle katsoi ympärillään käytyä näytelmää, ja huomasi maailman olevan valmis.

Manu voitti, niinkun pitikin. Ala Johannes kannattamaan jotain toista seuraa.

En muista minä päivänä kirjoitin edellisen tekstin, mutta sen jälkeen on kuitenkin tapahtunut vaikka mitä jännää. Taannoisessa tekstissä mainitsemani ihmisen kokoisen peniksen vetämä Research Methods kurssi on nyt tältä keväältä ohi, joten pääsen nauttimaan Apu #3:n natsismista uudelleen vasta syksyllä. Kaikki tässä valtiossa maksaa aivan helvetisti, mutta parturit ovat halpoja. Vaivaisen kymmenen punnan hinnalla sain armenialaisen entisen rangaistusvangin hellyydellä työstetyn uuden letin. Ei tällä nyt vielä hiusmalliksi ruveta, mutta vikaa saattaa olla enemmän mallissa kuin kampauksessa, ja kymmenen puntaa nyt voi maksaa mistä tahansa mauripekkarisesta.

Noin kuukauden täällä oltuani, olen alkanut huomata Suomen hyviä ja huonoja puolia entistä paremmin. Suomen hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti toimivat Internet-yhteydet, ellei käytä niitä Saatanan lanseeraamia kolmanteen maailmansotaan johtavia vitun mokkuloita. Huonoihin puoliin kuuluu Alko. Se on vapauttava tunne, kun ei brenkkua ostaessaan tarvitse kelloa ja kalenteria. Vapaus kuitenkin tuo mukanaan myös vastuun, jota en ole vielä itse täysin käsittänyt. Eräänä päivänä lähdin kauppaan ostamaan limua, mutta huomasin siellä myytävän myös Jack & Coke tölkkejä, joten ostin sitten niitä. Lähi-Tescossa myydään myös kahden litran Strongbow-pulloja johonkin noin kolmen punnan hintaan. Toivon, että saisin jonain päivänä jotain tehtyä, että voisin palkita itseni. Ei sillä, ettenkö lopulta palkitsisi itseni Strongbowlla, sain jotain tehtyä tai en.

Lopetan tämän viikon tekstini kuitenkin surusäveliin. Whitney Houston on poissa. Sytyttäkäämme kynttilä Kuningattaren muistolle. Katsokaamme Bodyguard ja tanssikaamme vielä kerran aamunkoittoon I Wanna Dance With Somebodyn tahtiin. (http://www.youtube.com/watch?v=eH3giaIzONA)


Legendan muistoa kunnioittaen,

 Kalle Kristian Harva


 Kuva kirkosta. Omistettu Whitneylle.

                                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti