lauantai 23. joulukuuta 2023

Wrapped

Koska ruotsalaiset ovat rikkaampia ja kauniimpia, ruotsalainen Spotify keksi näyttää käyttäjilleen dataa heidän vuoden aikana kuuntelemista kappaleista jo vuonna 2016. Koska Suomi tulee Yhdysvaltoja ja Englantia kymmenen vuotta perässä, mutta Ruotsia vain seitsemän, on hullutus edennyt tänä vuonna siihen pisteeseen, että vastaavanlaisen kertauksen sai Yleltä nimellä Kääre ja K-kauppiailta nimellä Ruokavuosi. Nyt tiedänkin, että käytin Ylen palveluita enemmän kuin 98% ikäisistäni ja ”kuulun top 20 prosenttiin parhaista faneista sporttieväiden kategoriassa”. 

Olen joskus syyttänyt suomalaisia jonkinlaisesta näköalattomuudesta ja rohkeiden uusien hankkeiden puutteesta, mutta haluan nostaa hattuni K-kaupan suuntaan ja kehua heitä palaverista, jossa on päätetty kirjoittaa oheisessa kuvassa näkyvä rikkinäinen haiku ja laittaa siihen vielä linkki, jolla voin helposti jakaa someen tämän lorun melko banaalista ja epämääräisestä faktasta. Jos haluamme nousta tästä nykyisestä talouden alhosta, juuri tällaisilla paskasti kierrätetyillä innovaatioilla se tapahtuu. Tähän kun vielä lyödään ruuan arvonlisäveron nostaminen kylkeen, niin Suomi on kohta sellaisessa myötätuulessa, ettei Riikka Purrastakaan tule enää mieleen köyhät kadotukseen tuominnut Thatcher, vaan tanssilattian aina täyttävä, juuri uuden joululevyn julkaissut, popin kuningatar, Cher!

Kun riimi on heikko, Hart-Sportiin tukehtuu saliveikko

Thatcheriin ja Cheriin on aina hyvä lopettaa. Kiitos kaikille lukijoille tästä syksystä! Tätä blogia luettiin syyskuun jälkeen 1500 kertaa, joten kaikki lukijat eivät välttämättä olleet omasta perheestä. On ollut todella mukava kirjoittaa pitkästä aikaa. Jää nähtäväksi, onko luova tauko tällä kertaa seitsemän päivää vai seitsemän vuotta. Viettäkää ihana joulu ja riehakas uusivuosi!

Prinssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti