lauantai 4. marraskuuta 2023

Ylivoima

Ylivoimaista lauantaihuomenta!

Ulkona on ylivoimaisen harmaa ja sateinen sää, mutta se ei menoa haittaa, koska ämyreistä kantaa Little Simzin sulosoinnut ja paahtoleivän päälle on kananmunaa ja papuja tomaattikastikkeessa. Keli on Englannista, niin miksei safkat ja musatkin. 

Otettaisko alkuun sporttivartti? 

Pari viikkoa sitten kävi taas ilmi, ettei Hel-Hel-Helsinkiä pystytä Suomen jalkapallo(teko)viheröillä kaatamaan. Espoolaiset eivät hävinneet metroderbyissä pelkkiä pisteitä, vaan myös kassan rahat. Honka onkin sen verran konkassa, ettei palkkoja ole saatua maksettua. Myös KUPSilla on edessä luultavasti laihemmat vuodet, kun Ari Lahti laittoi lompakkonsa takaisin taskuun. HJK olikin lopulta niin ylivoimainen, ettei uudeksi päävalmentajaksi palkattu edes päävalmentajaa, vaan espanjalainen apuvalmentaja. En ole aina kokenut Veikkausliigaa omakseni, enkä täysin koe sitä ehkä vieläkään, mutta mielenkiintoni kotimaista jalkkista kohtaan on kasvanut täsmälleen samaa tahtia Valioliigaseurojen ja jalkapallon MM-kisojen sheikkiomistusten kanssa. Aavikoiden öljyrahojen huuto on kaikunut viime vuosina vähän lajissa kuin lajissa sen verran kovana, että kansan lajeiksi ei ole kohta enää tarjolla kuin taistelupetankki, pesäpallo ja leet. Tahko Pihkalankin menneisyyteen mahtuu yhtä ja toista, joten ehkä pesiskin pitää unohtaa. 

Oisko sitten kulttuuri?

Katsoin edellisen viikon aikana sekä True Liesin, että Astroid Cityn. Tuskin tarvitsee paljon avata kumpi oli parempi. Vaikka hevonen hississä kuulostaakin ehkä enemmän Wes Andersonilta, kuin David Cameronilta, oli se kuitenkin jälkimmäinen, jonka rainasta tuokin realismin veitsenterällä sujuvasti taiteileva kohtaus löytyy. Asteroid Citykin oli ihan hyvä, mutta näytelmän ja elokuvan yhteenliittäminen harvoin hirveän hyvin toimii. Se miten Dogville on saanut IMDB:ssä arvosanakseen kasin selittyy varmaan jollain Irakin sodan synnyttämällä joukkopsykoosilla. Monet meistä päätyvät tekemään samoja asioita uudestaan ja uudestaan, ja olen itsekin valmis nostamaan virheen käden merkiksi, koska vaikea tässä blogissa mitään ihan järkyttävää kehityskaarta on löytää. Toivoisin kuitenkin, että Wes ohjaisi vaihteeksi jonkun hieman erilaisen elokuvan, koska jos on tietoo ja on taitoo ja on rohkeutta... ja on ylivoimaaaaaaaaaaaaaaaa

Ei kai siin, lisää ääntä ja ens kertaan.

Prinssi.

PS. Miesten terveys on koetuksella. Mä voin kasvattaa viikset, jos sä sponsoroit. Kerätyt rahat menee mm. syöpätutkimukseen ja itsemurhien ehkäisytyöhön. Tätä kun klikkaa niin voi lahjoittaa.

Tätä se suomifudis sit parhaimmillaan on. 1600 katsojaa Mustapekka areenalla, makkara 2,5€, 0-0 ja muistot koulun liikkatunneista.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti