perjantai 10. marraskuuta 2023

Yhteiskuntarauha

Oikein ihanaa perjantaita! 

Yhteiskuntarauha on taas pelastettu ja valtarakenteiden vakaus tarkistettu, kun soutajien ja Onlyfans tähtien verotiedot on saatu koko kansan tietoon. Tämä onkin hyvä, koska yhteiskunnan vakaus on varmasti koetuksella talven aikana, kun soppatykkien ääreen saadaan kaikki ahtaajista lastenhoitajiin. Lastenhoitajat ovat kupanneet valtion kassaa sen verran kauan ja hartaasti, että sotejohtajien palkkoihin ei meinaa enää fyrkat riittää. Tämähän ei käy, joten säästötalkoot on saatava. Blogin tulevissa osissa otammekin uudestaan käsittelyyn rahaa säästävät ruokavinkit soijariisin ja tomaattipastan valmistamiseen.

Koska olen vielä välttynyt leipäjonoilta ja soppatykeiltä, eikä vaalimakkaraakaan vielä ole jaossa, olen pakotettuna syönyt lounaani työmaaruokalassa. On positiivista, että jälkiruoka on tarjolla joka päivä, mutta siihen ne positiiviset asiat sitten loppuvatkin. Olen ollut nykyisessä firmassani kutakuinkin kaksi ja puoli kuukautta töissä, ja eilen olisin jo woltannut, jos kollegani ei olisi täsmälleen sillä hetkellä kysynyt minua syömään, kun sain sovelluksen auki. Olen niin nuori, etten nähnyt Kekkosen valtakausia livenä, mutta ymmärsin, että viimeisissä vaaleissa hänellä ei ollut lainkaan vastaehdokasta, koska maassamme ei ollut kuin raastepöytä, jolla oli yhtä jakamaton kansansuosio. Raastepöytä oli kuitenkin niin suuren muutoksen äärellä kaukomailta kuskatun ananaksen kanssa, että Kekkonen valittiin viimeiselle kaudelle, vaikka hänen kaalinsa oli kerennyt jo muuttua raasteeksi.

Ei voi kun toivoa, että presidentinvaalien toiselle kierrokselle pääsee muitakin kuin Minä Aaltonen ja kielitieteet nieleskelyyn vaihtanut Besserwisserin suurvisiiri, koska sen verran vahva asema tuntuu raastepöydällä kansan syvissä riveissä edelleen olevan. Maamme parhaan lounasravintolan äänestyksen voitti taannoin Vantaalainen Star Lunch, josta maamme isoin sanomalehti teki ansiokkaan jutun, jonka mukaan ”sisustus on tunnistettava sekoitus italialaista perheravintolaa ja kebabpitseriaa” ja ”täyteen tuli”. Voittajan opit on oman työpaikkani ruokalassakin selvästi huomattu, koska vaikka jouduinkin katsomaan Googlesta onko Kolja oikea kala, ja sisustus on tunnistettava sekoitus bulgarialaisen lentokentän aulaa ja hyvinkääläistä bensa-asemaa, on kyseinen ravintola aina täynnä.

Kansa saa mitä kansa ansaitsee: raastepöydän lounaaksi ja presidentiksi.

Ihanaa viikonloppua,

Prinssi


PS. Hyväntekeväisyyskeräykseni on edelleen auki ja kaikki lahjoitukset otetaan mielihyvin vastaan. Lahjoittamaan pääset tästä.


Lounaaseen kuulunut raastepöytä ei mahtunut kuvaan






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti