maanantai 24. syyskuuta 2012

Netti kaatu



8 sek: Kestääpä tää Facebookin latautuminen nyt taas kauan.

12 sek: Onpas muuten ihan sairaan pitkät kynnet. Näillähän vaikka tappais jonkun. Vois kattoo Youtubesta sen pätkän Kylmästä ringistä, jossa Beecher tappaa sen yhen jätkän kynsillä.

20 sek: Sen takia mä niitä kynsiä katoin, että tää netti ei toimi. Oonko mä aina ollu näin vajaa.

23 sek: En kyllä ala näitä kynsiä leikkaamaankaan, jos tää netti vaikka alkais toimimaan, ja noita saksia varten pitäis nousta tuolilta.

30 sek: Oho, ulkona on alkanu sataa. Ei siellä äsken satanu. Siitä on kyllä varmaan viis tuntia kun viimeks katoin ulos. Ei muuten sada läheskään niin paljon kun yöllä, tai eilen, tai toissapäivänä, tai perjantaina...... On muuten myös ihan hirvee vessahätä ja sairas jano.

10 min: Koskakohan mä oisin käyny vessassa jos netti ei ois kaatunu? Miten sinne vessaan voi aina olla seuraava tulija jo jonossa sillon kun on vääntäny niin, että kaakeli halkee? Ei sinne koskaan muulloin oo kukaan menossa. Vois vaikka juoda limua, jos ois jaksanu kantaa sitä kaupasta himaan. Näistäkään vitun pulkannaruistakaan oo ikinä mihinkään. Vois vaikka joskus nostaa jotain puntteja, nyt en kyllä rupee kun viime viikolla oli se flunssakin. Pitäiskö koittaa teetä? Tavallisesti sitä ei jaksa ikinä venata, mutta nythän on aikaa, eikä mitään tekemistä.

13 min: Ai Saatana! Miten tää tee voi olla tällasta sulaa laavaa!? Miks vedenkeittimet ei katkase sitä virtaa jo sillon kun se vesi on lämmennyt, eikä vasta sillon kun se kiehuu jonain tuhat asteisena? Varmaan se on joku terveysjuttu, mutta tuskin se tätä Lontoon kuravettä pelastaa.

14 min: Pitäis muuten juoda tätä teetä useemmin. Täähän on ihan sairaan hyvää! Muistaiskohan tätä juoda useemmin jos tää paketti ois tässä pöydällä, eikä ton toisen Tescon paskateen alla tuolla keittiökaapin takakulmassa?

15 min: Toimisko Ipadin netti?

16 min: Ei tää vitun netti toimi tässä padissakaan! Osittain ehkä siksi, että ne on samassa netissä. Vajaus taas näköjään nostaa päätään. Missä se piuha on, jolla voi jakaa kännykän netin?

19 min: Miten tää kännykän netti voi olla tällanen vitun modeemi vuodelta 98! Täähän on eri verkossa! Onkohan muiden operaattoreiden netit nopeempia? En kyllä saleen jaksa vaihtaa vaikka ois.

20 min: Ah, Nobel sille, joka keksi kännykän netin. Facebookissa ei oo kun Filippo Inzaghin päivitys, taisin tosiaan kattoa tän viimeks 20 minsaa sitten. Miksköhän mä en laita näitä Pippon päivityksiä pois, kun en mä tästä italiasta kuitenkaan mitään ymmärrä? En kyllä jaksa ettiä sitä kohtaa tuolta asetuksista, sen kymmenen sekuntia voi käyttää paremminkin.

21 min: Apinaan on tullu kuva kissasta, jolla on outo ilme.

21 min: Ei tällä kännykän netillä kyllä mitään nettiä selata. Pitäiskö vaikka lukea jotain kirjaa, tai lähteä ulos?

31 min: Minkä takia mä katon edelleen näitä kissavideoita Youtubesta!? Mites se ulos lähteminen. Ulkonahan tosiaan edelleen sataa. Ja mihin mä ees menisin. Mitäköhän kirjaa mä viimeks luin ja missäköhän se on?

35 min: Miten helvetissä mä en löytäny tätä kirjaa aikasemmin!? Tässä pöydällä ei oo mitään muuta kun kone ja tää kirja, ja tää kämppä on niin pieni, ettei tänne voi hävittää yhtään mitään! Pitäis varmaan oikeesti joskus käyttää niitä laseja. Missähän ne edes on?

40 min: Pitäis kyllä lukee useemmin.

80 min: Oiskohan Facebookissa jotain uutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti