tiistai 14. elokuuta 2012

Kun koulun koneet ovat hitaita

Hello. Ajattelin tässä aikani kuluksi kirjoittaa, samalla kun graduni aineisto latautuu koneelle. Kaksikymmentä minuuttia on kulunut ja Excelissä on 44 prosenttia valmiina. Vaikka sanaakaan en ole vielä kirjoittanut, on nyt jo selvää, että tämä tulee olemaan minun Everestini. En kuitenkaan aio antaa tulevien gradupainajaisten pilata hyvin alkanutta päivääni. Jotkut ovat tässä vaiheessa jo varmasti arvanneet miksi päiväni on niin hyvä. Ei, en ole saanut töitä. Enkä komistunut. En ole voittanut lotossa. Ja kyllä, kotini on edelleen sellini. Mikä sitten on muutunut, kuulen sisäisen ääneni kysyvän. Julkkis vitun Diili! Jos Diili on jo nyt ollut parasta mitä TV:lle on tapahtunut sitten Mainostelevision aloittamisen, kuinka hyvä on Diili, jossa on Helena Lindgren ja Uniikki? Jos uusi syksyllä alkava kausi ei näy nettiTV:stä, muutan takaisin Suomeen.

Vaikka Diilin alkaminen on epäilemättä fantastinen asia, tiedän silti, että jotkut lehtiä ja jopa kirjoja ajoittain lukevat ja omaa aikaa seuraavat sivistyneistön jäsenet nyrpistelevät nenäänsä ja nakkelevat niskojaan, koska "TV saastuttaa mielen". Hätä ei kuitenkaan ole missään nimessä tämän näköinen, koska myös tälle itseään muita parempina pitävälle kansanryhmälle on hyviä uutisia. Vaikka TV:tä pidetään demonina, ovat elokuvat silti usein sallittuja (en ymmärrä miksi, mutta niin se nyt kuitenkin on). Kai ne ovat sitten enemmän taidetta kuin esim. Pulttibois. Tänään on kuitenkin julkistettu uutinen uudesta Mannerheim-elokuvasta. Kuten arvata saattaa, elokuva kansallissankarista on kuvattu Keniassa ja Mannerheimia esittää kenialainen.  Kielinä ovat kaikille siperiankävijöille tutut englanti ja swahili. Kenelle voi tulla jotain tällaista edes mieleen, huomaan itseni naurahtaen miettivän?

"Hanketta on valmisteltu Yleisradion piirissä salassa"

Niinpä tietysti.

Edellisen tekstin jälkeen ei ole paljon kerennyt tapahtua, mutta viikonloppuna kävin katsomassa Derren Brownin show:n. Jos et tiedä kuka henkilö on kyseessä, suosittelen kääntymään esim. Youtuben puoleen. Pitkään miestä seuranneena, ei show:ssa ollut suuria yllätyksiä, mutta esitys oli silti jotain, jonka olin jo pitkään halunnut nähdä. Olen nähnyt liveny Ronn Mossin, Jay-Z:n, Pikku G:n, Tarja Halosen ja Derren Brownin. Nähtyäni vielä Manchester Unitedin, Yodan ja kenialaisen Mannerheimin, olen nähnyt kaiken.

Valioliiga alkaa lauantaina.

Rakkaudella,

Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti