torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

No huhhuh! Olipas taas vuosi! Oli ISISiä, JYTKYä, osaamatonta hallitusta, pari lakkoa, Huuhkajat jatkopelien ulkopuolella, pari ulkomaanmatkaa, suvakkeja, pakolaisia, Star Wars, Bond ja Ajankohtaisen Kakkosen lopettaminen. Jos ensi vuosi haluaa päästä samaan, niin aika kovat kortit pitää lyödä pöytään. 

Ei sillä etteikö ensi vuodessakin olisi paljon odotettavaa. Saamme vapaalle maailmalle uuden johtajan, keväällä on taas lätkän MM-kisat, Cheek seuraa Jay-Z:n jalanjäljissä ilmoittamalla suhteesta Chisuun ja luo Suomen artistikenttään uuden superduon. Kesällä Tallinnanaukiolla havaitaan seepra, mikä ei todellakaan ole mikään uutisankka, vaikka kukaan ei ole seepraa lopulta nähnytkään. On myös yleisurheilun EM-kisat, mutta ”lähetysaikojen muuttumisen takia näytämme nyt TV kakkosen puolella maailman vahvin mies -kilpailut vuodelta 2004”. Loppuvuodesta vielä talvi yllättää autoilijat ja vuosi 2016 alkaakin olla paketissa. Hyvää uutta vuotta 2017!

2017 alkaa vahvasti uuden Presidentin, Donald Trumpin, alkaessa pommittaa Agrabahia, nähtyään tiedusteluraportin, jossa prinssi Aladdin kokoaa mahtavan sotajoukon ison sinisen pilven avustuksella. Ranskan patonkeihin ja lakkoiluun perustuva talous vetää henkitoreissaan koko euron mennessään, ja Suomi siirtyy käyttämään valuuttana jäkälää ja itsesääliä. Uudet talousratkaisut eivät kuitenkaan toimi, vaikka kaikilta asiantuntijoilta kysyttiin ja 90% oli sitä mieltä, että ”paskaaks tässä, anna Rolexander mennä vaan!”, joten lamasta noustaan kuten muillakin kerroilla, eli voittamalla lätkän MM-kisat. Torilla kansaa laulattaa Cheek, Chisu ja Puna-armeijan kuoro. Hauskaa kestää kuitenkin vain päivän, jonka jälkeen Suomi sijoittuu Euroviisuissa niin huonosti, että YK äänestää Suomen liittämisestä Viroon. Päätöslauselmassa todetaan, että ”Suomen ongelmat alkoivat kun maahan päästettiin ulkosuomalaisia, jotka veivät työt ja naiset, mutta tekivät työt huonosti ja sanoivat naisia läskeiksi”. Pahaksi onneksi myös talvi yllättää lopulta autoilijat. 

Mukavaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!


Kalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti