keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Satc London

Täällä Kalle Harva, Lontoo. ”Ai tää on apteekista, no ei sillä sitten oo väliä” – note to self, kun viet lentokoneeseen pommin, niin laita se Humektan-tuubiin. Lento meni kivasti. Jalkatilaa oli kuin paikallisbussissa ja ilmainen kanaleipä oli hintansa arvoinen. Miespuolinen stuertti oli helvetin tyly ja naispuolinen todisti vääräksi huhun seksikkäistä lentoemännistä. Vaikka olen viime viikkoina ollut hieman siipi maassa koko reissun suhteen (Ah, huomasitko? Ensin kerroin lentokoneesta ja sitten oli siipi maassa. Oon niin nokkela, että tekee mieli itkee), lukiessani koneessa Lord Alan Sugarin (vetää brittien Diili-ohjelmaa) elämänkertaa, katsoessani pimeydessä hohtavaa Lontoota, ostettuani Coca-Cola Cherryn 65 pencellä, ja nähtyäni kouluni pihalla joutsenen, aloin pikkuhiljaa tuntea olevani oikeassa paikassa.


Timo ”Watch the sky” Pitkänen ja Janne ”Janne” Ulmala kertoivat Lontoossa käytyään brittien halusta opasteiden ja kylttien käyttöön. Huomasin asian oltuani 34 sekuntia maissa ja nähtyäni ensimmäisen kyltin, jossa opastettiin käyttämään liukuportaita. Hotellini on ulkoa hieno, mutta näyttää sisältä itse rakentamaltani. Lattia on vino, mutta ei niin vino kuin seinät. Kalusteet on tuotu siitä isovanhempien 70-luvun alussa sisustetusta kesämökistä, joka on jo sittemmin purettu. Kokolattiamatto on luonnollisesti leikattu hampailla. Hotellihuoneen TV:tä katsoessa kannattaa pidättää hengitystä, sillä antennipiuha on sen verran herkässä, että kuva katoaa raskaasta huokauksesta. Suihkussa pitää käydä kumarassa, koska muuten pää osuu kattoon ja katon halkeileva maali jää hiuksiin. Heikon maailmantaloudellisen tilanteen takia kankaiset lakanat on korvattu lasikuituisilla. Tästä syystä jokainen nopeampi liike tuntuu samalta kun laminaattilattialle kaatuminen. En kuitenkaan valita, koska ikkunastani avautuu henkeäsalpaava näkymä hotellin takana kulkevalla kujalla sijaitseville roskiksille. Jos tämä hotelli on neljä tähteä, niin mitä saa esim. kahdella?


Käytin edellisessä kappaleessa idoliltani Carrie Bradshawlta oppimaani ”lopeta jokainen kappale kysymykseen”-kikkaa, ja siitäkin lortosta tehtiin kuusi kautta ja kaksi leffaa, joten oma aateloimiseni ei mielestäni ole paljon pyydetty.


Tulevia tapahtumia
Koska tulevat tapahtumat ovat pysyneet täysin samoina, aloitan uuden dynaamisen ja seksikkään osion nimeltä....

Asiat, jotka on tehty Iso-Britanniassa ja Suomessa eri tavalla
Tämä iskevä otsikko kätkee sisälleen jotain jonninjoutavaa paskaa, mutta mahdollistaa blogin kirjoittamisen, vaikka mitään sanottavaa ei olisi. Axe, tuo kuolleista kärpäsistä kärpästen karkottamiseen tarkoitettu kärpäsiltä tuoksuva myyttinen hajuste kulkee täällä nimellä Lynx ja autot ajavat täällä väärällä puolella tietä. Jälkimmäinen seikka on johtanut siihen, että valitsen hyvissä ajoin kumpaa puolta katua haluan kulkea, koska en yksinkertaisesti uskalla ylittää katuja autojen pelossa.

Mikäli saan huomenna hommattua kämpän, saatan tehdä illalla muutakin kuin päivittää tätä helvetin blogia ja katsoa hotellissa Sky Newsia, joka on niin paska, että Fox News näyttää sen rinnalla houkuttelevalta. Seuraava päivitys siis luultavasti hieman kestää, tai mistä sen toisaalta tietää, ehkä elätän itseni jatkossa vain kirjoittamalla blogia. If we can take the best of the other sex and make it our own, has the opposite sex become obsolete?


Ai sitä noi viivat tossa tiessä tarkottaa



1 kommentti: